top of page

My Story

Dékány Petra pszichológus

Dékány Petra vagyok, okleveles pszichológus, szenvedélybetegek és pszichiátriai betegek közösségi koordinátora. Közel 15 éves szakmai tapasztalattal várom felnőtt klienseimet, akik:
- mélyebb önismeretre vágynak
- elakadással küzdenek életük valamely területén
- krízissel kell megküzdeniük, de úgy érzik, egyedül nem megy
- szenvedélybetegséggel küzdenek, vagy nem tudják eldönteni, problémás-e a szerhasználatuk (alkohol, drog, munka, szerencsejáték, stb.)
- valahogy nem "boldogulnak" (stressz, szorongás, lehangoltság, stb.)

Dombóváron felnőtt pszichológiai tanácsadással várok szeretettel, türelemmel, odafordulással, figyelemmel, feltétel nélküli elfogadással bárkit! 

2008-ban végeztem a PTE-BTK pszichológia szakán okleveles pszichológus- és térségi szociális tanácsadóként. Korábban, egyetemi éveim alatt másfél évet önkéntesként dolgoztam a dombóvári felnőtt pszichiátriai szakrendelésen, illetve a pécsi onkológiai osztályon. Még ebben az évben dolgozni kezdtem a dombóvári családsegítő központban, ahol folytonos változások közepette, de jelenleg is megtalálható vagyok. Pszichológusi munkám mellett (gyermekvédelem, Családok Átmeneti Otthona, közösségi ellátások, Biztos Kezdet Gyerekház) több pályázati projektben is részt vettem, így a 15 év alatt rengeteg területen megmérettettem magam. Számomra legkedvesebb terület a pszichiátriai betegek és szenvedélybetegek közösségi ellátása, amely egy komplex segítő programot kínál a betegeknek, közvetlenül az ő igényeikre szabva.
Egyéni tanácsadással néhány éve foglalkozom magánrendelésen, jelenleg kizárólag felnőttekkel. (Amúgy is vallom, hogy minden "problémás gyermek" mellett egy sok-sok bajjal küzdő felnőtt áll, akit segíteni érdemes, így önmagában ettől változás állhat be a gyermeknél is.)
Szemléletem illetve munkamódszerem a holisztikus, integratív, elfogadó irány, amely a rogersi teljes empátián és odaforduláson keresztül próbál segíteni. Hiszem, hogy egy terhelt, nehéz időszak közben egy értő, elfogadó, megtartó erő tud csak segíteni. 

IMG-2485.jpg

Menta
Mentális Egészség Műhely

1658685895547_edited.png

7200 Dombóvár, Dombó Pál utca 3.

mentamuhelydombovar@gmail.com

  • Facebook
  • Instagram

Rendelési idő

Bejelentkezés alapján

A tanácsadáson készpénzes fizetésre van lehetőség.

+36 30 165 9291

bottom of page